Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DANI KOMUNIKACIJA

Portal Nove TV Zadovoljna.hr osvojio nagradu za website godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ''Danima komunikacija'', festivalu koji se od 15.-18.svibnja održava u Rovinju, portal Zadovoljna.hr osvojio je nagradu u kategoriji website godine.

Za nagradu MIXX konkuriralo je ukupno 60 radova, od kojih 11 u kategoriji website godine za koju je nagrađen portal Nove TV Zadovoljna.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dizajnerske vizije za proljeće 2012. Slika nije dostupna Očekuje potvrdu presude Carla del Ponte zadovoljna kaznom generalima

'Ova nagrada posebno nas veseli jer je potvrda inovativnosti naše kompanije i prepoznavanja nadolazećih trendova i potreba korisnika. Prvi smo prepoznali važnost jedinstvenog responsive pristupa za sve platforme te kombinirajući tehnološke promjene s rebrandingom samog portala stvorili smo projekt u kojem istinski uživamo. Da smo pogodili i potrebe naših čitataljica potvrđuju i odlični rezultati. Uspjeh projekta je rezultat odlične suradnje s web agencijom Web.Burza koja je inovativno rješenje na pravi način uklopila u strategiju i zahtjeve portala', rekao je Nikica Škunca, direktor odjela Novih medija.

MIXX natjecanje rađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu njega se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama. Kriteriji ocjenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija, te postignute rezultate. Svi kriteriji su podjednako bili važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene