Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I ove godine bogat popratni i zabavni program na Danima komunikacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudionike Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja, koji se održava od 14. do 17. travnja 2016. u rovinjskom hotelu Lone i ove godine očekuje bogat popratni i zabavni program koji uključuje odlične koncerte, izložbe, neformalne networking panele i rasprave.

Ovogodišnji Dani komunikacija donose dva neformalna networking panela PPP, već svima dobro poznatu Pivu poslije programa. U petak, 15. travnja nakon regularnog dijela programa, uz pivu će se raspravljati o odnosima freelancera i agencija. Domaćini su Karla Andrić i Matija Raos iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, a ugostit će Manuelu Šolu iz Komunikacijskog laboratorija i Daniela Ackermanna iz agencije Degordian. Sa strane freelancera sudjelovat će motion dizajner Timy Šarec, ilustrator Vedran Klemens i producentica Lara Stolnik.

Pročitajte i ovo Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija Slika nije dostupna 'Žuljaju' ih bonusi Mađarska želi ukinuti marketinške agencije

Drugi PPP će se održati u subotu, 16. travnja na temu TV oglašavanja u Hrvatskoj. O tome što čeka te koji su trendovi oglašavanja na TV-u razgovarat će Marinka Akrap iz kompanije Podravka, Damir Ciglar iz agencije Imago, Ivan Gale s RTL-a, Lordan Kondić iz VIPnet-a i Davor Runje iz agencije Drap. Domaćica druge PPP-a je direktorica programa festivala Anđela Bunjan Šiber iz agencije iZone.

U zabavnom dijelu programa, u petak je na rasporedu "funktastičan" party s gostima iznenađenja, a za finalnu večer Dana komunikacija bend Lollobrigida najavljuje nuklearni party, ovoga puta uz ekstra pojačanje - harmoniku i saksofon. Bend Lollobrigida zadnjih desetak godina žari i pali po feštama, klubovima i festivalima cijele regije. Energičan nastup, zarazni refreni i disko beat natjerat će sudionike na cjelonoćno plesanje. Ida Prester, već 6. put "kućna voditeljica" Dana komunikacija, kroz nastup Lollobrigida predstavit će se u (još) luđoj inkarnaciji.

Svi oni željni kulturnih sadržaja na Danima komunikacija moći će razgledati radove mladih likovih umjetnika do 30 godina starosti u sklopu projekta Fragmentologija - ciklus izložbi započet lani u okviru Urbanke, urbanokulturne platforme Erste banke s ciljem promicanja i snažnijeg povezivanja (urbane) kulture s ciljanom publikom te pogledati izložena umjetnička djela Lovre Artukovića, Zlatana Vehabovića, Juraja Dobrovića, Ivana Fijolića te drugih poznatih autora iz impozantne zbirke kuće za ljude i umjetnost Lauba, pod nazivom "The Best of Lauba".

Za sve one koji još nisu osigurali svoje mjesto na Danima komunkacija, sada je krajnje vrijeme za nabavku kotizacija. Posjetite www.danikomunikacija.com i priuštite si nezaboravan provod u Rovinju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene