Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

U Bruxellesu

Ministar Krstičević potpisao notu o pristupanju Hrvatske Borbenoj skupini EU-a

Ministar obrane Damir Krstičević u Bruxellesu (Foto: screenshot/YouTube/MORH)
Ministar obrane Damir Krstičević u Bruxellesu (Foto: screenshot/YouTube/MORH) screenshot/YouTube/MORH
Aktualno Galerija +0 Ministar obrane Damir Krstičević u Bruxellesu (Foto: screenshot/YouTube/MORH) Galerija 1/1 >>
Ministar Krstičević zahvalio je na pozivu o pristupanju Borbenoj skupini EU u kojoj će Hrvatska participirati s desetak stožernih časnika.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sudjelovao je 19. i 20. studenog 2018. u Bruxellesu na sastanku Vijeća za vanjske poslove EU te na Upravljačkom odboru Europske obrambene agencije.

Pročitajte i ovo Crkva - 1 Incident u Stobreču Vjernik ispričao što se dogodilo kad je Krstičević došao na oltar crkve: "Ljudi su došli čuti riječ Gospodnju, a ne političara" Damir Krstičević, bivši ministar obrane Nevjerojatno Svećenik vjernicima rekao da glasaju po savjesti, ali za oltar pozvao Krstičevića

Ministri obrane Hrvatske, Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke u Bruxellesu su potpisali Notu o pristupanju Ministarstva obrane Republike Hrvatske Borbenoj skupini EU, koja će pod vodstvom Republike Poljske biti u stanju pripravnosti u drugoj polovici 2019.

Ministar Krstičević zahvalio je na pozivu o pristupanju Borbenoj skupini EU u kojoj će Hrvatska participirati s desetak stožernih časnika.

"Ovo je izvrsna prilika za Hrvatsku i Oružane snage. Uvjeren sam da će Hrvatska svojim resursima doprinijeti ostvarenju i ciljevima Grupe pogotovo na području srednje Europe".

Ministar Krstičević je na marginama sastanka razgovarao s ministrom obrane Republike Poljske Mariuszom Błaszczakom tijekom kojega je dogovoren posjet poljskog ministra Hrvatskoj, priopćeno je iz MORH-a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene