Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petrinjska odvjetnica Nataša Pifar Mihelić, bivša braniteljica i sadašnja životna suputnica Ljubomira Čučića, bivšeg hrvatskog veleposlanika u Belgiji, koja je prošlog tjedna počela prosvjedovati glađu, pokrenula je svoj internetski dnevnik na servisu Blog.hr.


>> Blog Nataše Pifar Mihelić - saralara.blog.hr

Nataša na svom blogu Saralara, čije ime je nastalo spajanjem imena Čučićevih dvaju kćeri, traži povratak djevojčica ocu za Božić u Hrvatsku, preispitivanje njegova zatvaranja i socijalih službi koji su odveli Čučićeve kćeri.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ponašanje Nataše Pifar- Mihelić nije ponašanje žene koju sam zavolio' Slika nije dostupna 'Zbog Čučića sam odlučila štrajkati glađu'

Podsjetimo, Čučićeva bivša žena Magali Boers optužila ga je za teško fizičko i psihičko zlostavljanje u obitelji, zbog čega uskoro očekuje izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne.

Cijela je afera kulminirala kad je Čučić oteo svoje vlastite kćeri i držao ih zatočene kod Marijane Pekas. Time se broj kaznenih prijava protiv njega povećao.

>> Intervju s Ljubomirom Čučićem: 'Strahujem za svoj život'

>> 'Ponašanje Nataše nije ponašanje žene koju sam zavolio'

>> Pifar-Mihelić: 'Zbog Čučića sam odlučila štrajkati glađu' 

>> Čučiću potvrđeno godinu dana zatvora

>> Kraj drame: Pronađene Sara i Lara Čučić

Kćeri su, u međuvremenu, pronađene i vraćene majci u Francusku. Na svom blogu odvjetnica piše da ne želi imati konferencije za tisak te da će na ovaj način svi znati što se događa.

Također opisuje svoje zdravstveno stanje.

"Danas sam još uvijek relativno dobro. Hranu ne uzimam već sedmi dan. Pijem čajeve, te kapsule kalija, magnezija, cinka i vitamina B1. Izgubila sam koju kilu, ne znam točno koliko. Sinoć sam se prošetala po smrznutom snijegu. Glava mi je prilično bistra. Znam što radim. Idem dalje!", napisala je Nataša Pifar Mihelić na Blog.hr.

"Blog sam odlučila voditi jer ne mogu i ne želim sazivati konferencije za tisak. Ovako će svima biti jednostavnije. Ono što ovdje piše diktirala sam Ljubi, a on izrađuje web stranicu na kojoj će objaviti sve dokumente, te piše knjigu radnog naslova Tata, dođi i uzmi nas ujutro kad svi spavaju."