Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ponašanje Nataše Pifar- Mihelić nije ponašanje žene koju sam zavolio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnica i intimna prijateljica kontroverznog Ljubomira Čučića, od danas štrajka glađu. Traži povratak njegovih djevojčica ocu za Božić, preispitivanje njegova zatvaranja i kazne za državnog odvjetnika, ravnatelja policije i niže djelatnike sudstva, policije i socijalih službi koji su odveli Čučićeve kćeri.

Ljubomir Čučić, kojega uskoro očekuje izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne zbog zlostavljanja supruge Magali Boers, za Natašino odbijanje hrane ne želi ni čuti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Svi smo mi Ljubomir Čučić' Slika nije dostupna Bez pritvora za odvjetnicu Pifar Mihelić

'Molim te da prekineš s ovom ludošću, ovo je moja priča, moja igra i moja misija', izjavio je Čučić na što je Nataša Pifar- Mihelić odgovorila da neće, jer je to njezina država u kojoj njezino dijete treba živjeti.

>> Čučiću potvrđeno godinu dana zatvora 

Čučić je kazao kako to nije ponašanje žene koju je zavolio te naglasio kako će ipak biti uz nju, ali samo da joj nudi hranu te da ju odvede liječniku.

Dodao je kako im konstantno prijete. Tako su Nataši usred vožnje otkazale kočnice, letjela je 50 metara kroz provaliju, a samom Čučiću prije mjesec dana  provaljno je u stan.

'Ona će sigurno jesti, to vam ja jamčim da će jesti', naglasio je Čučić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene