Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eurodizel najviše poskupio

Cijene goriva opet idu gore!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako neslužbeno doznajemo, od utorka cijene goriva opet rastu. Benzinska goriva poskupljuju za 3 do 4 lipe po litri, a dizelska za 4 do 12 lipa.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, gorivo na benzinskim postajama od utorka ponovo poskupljuje. Tako će Eurosuper 95 poskupjeti za 4 lipe, te će cijena jedne litre iznositi 10,81 kunu, Eurosuper 98 također poskupljuje za 4 lipe, a nova cijena je 11,17 kuna. Eurosuper 100 poskupjet će za 3 lipe te ćete za jednu litru morati izdvojiti 11,40 kuna.

Pročitajte i ovo Marko Biočina što nas čeka? Analiza reportera Dnevnika Nove TV Marka Biočine o cijenama goriva: "Da bi se nekome dalo, uvijek se nekome drugome mora uzeti" Slika nije dostupna Čeka se vladina odluka Velik udarac na kućne budžete: Gorivo bi moglo poskupjeti, dizel pogotovo

>> Javni prijevoz, auto, bicikl... Koji je oblik prijevoza najjeftiniji?

Cijena Eurodizela najviše će porasti i to za 12 lipa, te će nova cijena biti 10,15 kuna. Plavi dizel poskupljuje za 4 lipe, nova cijena je 6,44 lipe, a cijena loživog ulja poras će za 6 lipa te iznositi 7,47 kuna po litri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene