Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crkvu i svijet proteklih dana potresaju skandali vezani uz stotine slučajeva zlostavljanja djece


'Da bi se pronašli uzroci pedofilije među svećenstvom, mora se i preispitati problem celibata'...riječi su to bečkog nadbiskupa Christopha Schoenborna koje su izazvale brojne kontroverze. Kako celibat - koji svećenici opisuju kao Božji dar, može biti povezivan s monstruoznim seksualnim zlodjelima pojedinaca, onih koji su iskoristili povjerenje najmanjih? Koliko jedno ima veze s drugim?

Vezani članci Marija Milanović Osobu s teškoćama proglasili nesposobnom za posao spremačice pa na to mjesto zaposlili kćer predsjednika vijeća vrtića Provjereno: Kruno Topolski - 1 Odrasli su na mjestu na kojem ne bi trebalo odrastati nijedno dijete: "To mi je pomoglo da budem čovjek kakav sam danas"

'Reći da čovjek koji nije spavao sa ženom pa je zbog toga zlostavljao dijete to je toliko ludo kao da netko kaže ako netko ima pištolj u rukama da će se ubiti!', rekao nam je svećenik Ivan Šibalić.

O svemu tome govore svećenici i teolozi u današnjoj emisiji Provjereno u 22 sata!


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju