Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremite kreme za sunce

Čekaju nas sunčani dani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema kraju tjedna očekuje nas i nešto ljepše vrijeme.

Nakon kišovite srijede slijede nam sunčaniji i topliji dani. Prema prognozi za sljedećih sedam dana, već u petak bi se temperature mogle približiti 30 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

U subotu i nedjelju pretežno sunčano. Međutim, u noći od nedjelje na ponedjeljak i u ponedjeljak prijepodne na sjevernom Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti, a poslijepodne u Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar većinom slab, u nedjelju umjereno jugo i jugozapadnjak, u ponedjeljak će okrenuti na sjeverac, na Jadranu na buru i sjeverozapadnjak. Vrlo toplo, u nedjelju i vruće, a u ponedjeljak osjetno svježije.

Meteoalarm izdao upozorenje: Moguće olujno nevrijeme!

Što se tiče ostatka današenjg dana, meteoalarm je objavio kako su na području Dubrovnika, Knina i Splita mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Na Jadranu i u području uz njega ponegdje je moguće malo kiše, a uglavnom u Dalmaciji i Lici očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina.

U ostatku zemlje djelomice je sunčano uz promjenjivu naoblaku i hladnije od prosjeka za kraj lipnja.

Vjetar većinom slab, potkraj dana na južnom dijelu Jadrana mjestimice umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 19 i 24, na Jadranu od 25 do 28°C.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene