Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Erste privatno bankarstvo

Časopisi The Banker i PWM proglasili Erste privatno bankarstvo najboljim u Hrvatskoj

PR
PR Foto: PR
Erste banka dobitnica je nagrade za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj koju zajednički dodjeljuju međunarodni financijski časopisi iz grupe Financial Timesa – The Banker i PWM.

Uz Erste banku u Hrvatskoj, međunarodnoj Erste grupi dodijeljena je i nagrada u kategorijama 'Najbolja usluga privatnog bankarstva u Srednjoj i Istočnoj Europi' te 'Najbolja usluga privatnog bankarstva u Austriji' za 2021. godinu.

Osvajanje ove nagrade po četvrti put izuzetno je priznanje za visokokvalitetnu uslugu privatnog bankarstva Erste banke u Hrvatskoj koja postoji već dugi niz godina i pruža usluge u skladu sa standardima privatnog bankarstva Erste grupe. U izazovnom okruženju pod utjecajem izbijanja pandemije, fokus na stabilnost i podršku našim klijentima te personalizirana ponuda proizvoda i individualni pristup dali su odlične rezultate, čak i u ovako teškim vremenima”, istaknula je Kristina Buconjić, direktorica Direkcije privatnog bankarstva Erste banke.

Direkcija privatnog bankarstva Erste banke svoje urede ima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku, a pružaju usluge za više od tisuću klijenata.

Najbolja privatna banka u Srednjoj i Istočnoj Europi

Osmi put zaredom nagradu časopisa The Banker i PMW osvojilo je i privatno bankarstvo Srednje i Istočne Europe međunarodne Erste grupe koja svoje usluge pruža, osim u Hrvatskoj, u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Žiri je istaknuo visoku razinu stručnosti pružanja cijelog niza usluga klijentima privatnog bankarstva kojih u ovim zemljama ima ukupno 21 tisuća s kombiniranom imovinom od 27,5 milijardi eura. Uspješno poslovanje nastavljeno je i u 2021. godini kada je fokus bio na daljnjem razvoju i intenziviranju kreativnih i uspješnih rješenja u upravljanju portfeljima klijenata privatnog bankarstva.

O nagradama Global Private Banking Awards časopisa PWM/The Banker

Kako bi odabrao najbolje, žiri za dodjelu globalnih nagrada za najbolju uslugu privatnog bankarstva usporedio je više od stotinu banaka koje se bave privatnim bankarstvom, pritom uzimajući u obzir ključne pokazatelje uspješnosti kao što su upravljanje portfeljem, razvrstavanje imovine, dubinske analize, upravljanje rizikom, strategije rasta, korisničke usluge i brojne druge faktore.

Oba su časopisa dio grupacije Financial Times Groupa iz Londona – dok je časopis The Banker specijaliziran za bankarstvo te dodjeljuje relevantne nagrade i rang liste u međunarodnoj bankarskoj inudstriji, časopis PWM Professional Wealth Management pruža informacije i analize proizvoda, kretanja tržišta, poreznih pitanja i fondova za privatne klijente i poduzetničke obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene