Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na dubrovačkom području proteklog je vikenda zabilježeno čak 20 zapljena raznih droga, doznaje se u policiji.


Kod 18 osoba prođene su i oduzete manje količine marihuane, hašiša, speeda i lijekova s liste opojnih droga. U 12 slučajeva droga je pronađena na graničnim prijelazima, dok je šest osoba s ilegalnim tvarima policija zatekla na području grada Ploča, otoka Korčule i Lopuda. Čak 13 osoba s drogom bili su strani državljani.

Osim toga, na području Metkovića i Konavala zaplijenjene su ukupno 32 stabljike indijske konoplje.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija pronašla ženu koja je u Hvaru ubila četiri mačke, tijekom istraživanja otkrili da uzgaja marihuanu Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Strava u Splitu: Mladić prijetio djeci oružjem i seksualno ih iskorištavao, jednom djetetu davao i drogu

>> Šokirala javnost: Od talentirane ljepotice do ćelave zatvorenice!

U zasjedi na području Mileževac u Metkoviću policija je kod nasada 12 ilegalnih biljaka visokih dvjestotinjak centimetara zatekla 59-godišnjaka s plastičnim kanisterom. Pretragom njegove kuće pronađena je i oduzeta kutija s devet grama marihuane te drveni kundak s mehanizmom za okidanje lovačke puške.

>> Papa Franjo kritizirao trend dekriminalizacije droge u Južnoj Americi

U dvorištu kuće u Konavlima djelatnici policije pronašli su i oduzeli 20 stabljika indijske konoplje visine 120 centimetara te uhitili 42-godišnjak protiv kojeg slijedi kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook