Što joj se dogodilo?

Šokirala javnost: Od talentirane ljepotice do ćelave zatvorenice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je osigurala uspješnu karijeru nakon showa America's Next Top Model, Renee Alway je bila daleko od modnih pista.

Renee Alway se borila sa svojim problemima i ovisnostima, a 27-godišnjakinja je mnoge šokirala svojim izgledom kada se pojavila na saslušanju na sudu.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford (Foto: Instagram) Urnebesna je! Fotografija slavne ljepotice dokazuje da je da se i njoj može dogoditi isto što i svakoj drugoj ženi

>> Potpuno razočarala fanove: 'Nemojte bacati sr*** ovdje!'

Naime, Renee je uhićena zbog sumnje na provalu, prevaru, posjedovanja narkotika te kršenja uvjetne kazne, stoji u službenom priopćenju policije Palm Springsa.

Kada se jučer pojavila na prvom saslušanju, gdje je bilo riječi o njezinoj ovisnosti, sve oči su bile uprte u nju. Renee je pred suca stigla obrijane glave! S lisicama na rukama, pažljivo je slušala suca koji joj je odredio pritvor i jamčevinu od 100 tisuća dolara.

Između ostalog, Renee se prije uhićenja sukobila s policijom, a imala je i vatreno oružje. Njezina sestra je rekla kako Renee želi 'sve zaboraviti, ostaviti iza sebe i početi ispočetka'.

Alway je u showu 'America's Top Model' završila na trećem mjestu, a iako nije pobijedila, izgradila je uspješnu manekensku karijeru. Sudjelovala je i u realityju 'Modelville', gdje je dospjela na drugo mjesto.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene