Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručio Mađarima

Čačić: MOL je svjestan da će se upravljačka struktura u Ini mijenjati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić susreo se s predstavnicima Ine u Ivanić Gradu, gdje su svečano otvoreni radovi na investiciji teškoj pola milijarde kuna.

Prilika je iskorištena i za razgovor o budućnosti domaće naftne kompanije. Čačić, koji bi uskoro trebao sjesti u nadzorni odbor Ine, tvrdi - sadašnja upravljačka struktura u kojoj sve odluke vuče MOL, morat će se mijenjati.

Pročitajte i ovo Ina: Ilustracija - 2 VEČER UOČI SASTANKA Objavljeni važni dokumenti o ugovorima Hrvatske i MOL-a: Sastaje se Savjet za Inu Slika nije dostupna Nakon megaafere Član Uprave Ine dao ostavku: Bio je direktor korporativnih usluga, kasnije prešao u MOL grupu

"Mi smo bili vrlo jasni u tome, i gospodin Aldott je toga, i naravno ne samo on nego i Uprava MOL-a, potpuno svjestan da ćemo otvoriti razgovore o modelima upravljanja", podsjeća Čačić.

"Prisutnost visokorangiranog predstavnika Vlade u Nadzornom odboru je dobrodošla činjenica. Imat ćemo priliku za izravne razgovore o strategiji kompanije", smatra Aldott.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene