Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bura i snijeg ometaju promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure dionicom autoceste A 1 Zagreb-Šestanovac između čvorova Sveti Rok i Maslenica smiju prometovati samo osobna vozila, kao i na dionici Jadranske magistrale (D8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na državnoj cesti D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je jutros HAK.

Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice promet je zabranjen za teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Snijeg pada u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, stoga su na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do Bosiljeva proglašeni zimski uvjeti - promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju
imati zimsku opremu. Isto je i na brojnim cestama u Lici i Gorskom kotaru.

Zabrana prometovanja zbog zimskih uvjeta je i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog, te u zaleđu Novog Vinodolskog.

Zimski uvjeti vrijede i na državnoj cesti (D505) kroz Žumberačko i Samoborsko gorje te na županijskoj cesti ŽC 4030 Orahovica-Kutjevo.

Zbog niskih temperatura, moguća je poledica na cestama u Lici i Gorskom kotaru, te u nizinskom dijelu unutrašnjosti.

Zbog pojačanog priljeva teretnih vozila prema GP Macelj prometna policija isključuje ih iza naplate Trakoščan, na autocesti A 2 Zagreb-Macelj.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen, zbog nepovoljnih
vremenskih uvjeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene