Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez u prometu

Bura i jak vjetar ometaju promet, dio cesta mokar i sklizak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura ometa promet na Jadranskoj magistrali te na autocestama A1 i A6, priopćio je HAK.

Zbog bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

>> Za one koji su na godišnjem, vrijeme će im ići NA RUKU!

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 između mosta Maslenice i južnog ulaza u tunel Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Zatvorene dionice

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Do 13. srpnja u vremenu od 07,00 do 20,00 sati zbog izvanrednog održavanja zatvara se državna cesta D69 Voćin-Kamenska između Voćina i Djedovice. Obilazak: Čeralije-Slatina-Suhopolje-Daruvar-Pakrac.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac počela je s radom naplatna postaja Ježevo, dok se na čvoru Ivanja Reka prestaje s naplatom cestarine. Korisnici koji su do sada koristili naplatnu postaju Rugvica i dalje će moći koristiti izlaz Rugvica, međutim neće se naplaćivati cestarina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene