Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo priopćilo

Broj zaraženih od nove gripe popeo se na 2500

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj ljudi u Hrvatskoj oboljelih od nove gripe popeo se na 2500, izvijestilo je Ministarstvo zdravstva.

Tijekom jučerašnjeg dana pristigli su laboratorijski nalazi s potvrđenih novih 50 osoba zaraženih virusom H1N1, a od pojave virusa do danas u Hrvatskoj je ukupno 1997 kliničkih slučaja gripe, koji nisu laboratorijski potvrđeni i 503 laboratorijski potvrđena slučaja, što čini ukupni broj od 2500 oboljelih, ističe se u priopćenju Ministarstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oboljela 131 osoba BiH: Broj oboljelih od H1N1 udvostručen u tjedan dana Slika nije dostupna Povećan stupanj higijenske zaštite Zaraženih sve više, poseban režim uveden i u vrtiće

>> HZJZ: Još jedna osoba umrla od svinjske gripe!

>> Od svinjske gripe obolio i sin ministra zdravstva

>> 'Iz medija smo saznali da nam je kćer umrla od gripe'

Hospitalizirano sedam pacijenata u Zadru, među njima i trudnica

Tijekom noći i jutra u Zadru je hospitalizirano sedam pacijenata zbog simptoma zaraze virusom H1N1, no nitko od njih ne nalazi se u kritičnom stanju, već imaju visoku temperaturu i osjećaju iscrpljenost, piše Večernji list. Među njima se nalazi i jedna trudnica u visokom stupnju trudnoće.

Dosad je su Hrvatskoj, od posljedica nove gripe, umrle dvije osobe, od kojih je jedna 3-godišnja djevojčica koja je bolovala i od leukemije, a oba smrtna slučaja zabilježena su u splitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene