Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brat triljskog ubojice progovorio za Novu TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petar Pezelj, brat ubojice Kristine Šušnjare, usprkos medijskoj šutnji njegove obitelji pristao je na razgovor s Mirjanom Hrgom.

'Učinit ću to samo zato da novinari prestanu vršiti pritisak na moju obitelj', kazao je Petar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgođeno suđenje ubojici Luki Pezelju Slika nije dostupna Pezelj ubrojiv i intelektualno ispod prosjeka

Petar je autor pisma koje je danas osvanulo u većini medija. U pismu se obraća isključivo novinarima, koji njegovu obitelj danonoćno opsjedaju, a ne obitelji Šušnjara. 

'Planirali smo stupiti u kontakt s njima, no još je prerano. A kada za to dođe vrijeme, to ćemo učiniti preko svećenika, a ne preko medija', kazao je Luka te dodao kako ga je od nemilog događaja sram otići bilo kamo izvan susjedstva. 

Brata Luku posjetio je u utorak. Kaže da je u šoku te da još ne zna što mu se dogodilo. Nisu pričali o ubojstvu, a Luka je samo tri puta pitao kako mu je majka.

>> Obitelj ubojice Kristininu obitelj moli za oprost 

>> Video: Tužan oproštaj od Kristine Šušnjare 

>> Shrvani Ivica Šušnjara: Vidite ove okice, kao lutka

Petar tvrdi kako je Luka cijeli život bio izuzetno miran i povučen mladić koji se klonio konflikata i uvijek bio kod kuće prije 23 sata. 

Ubojičin brat kaže kako Luka nije bio zaljubljen u pokojnu Kristinu, poznavao ju je samo iz viđenja i možda su se vidjeli svega pet puta u životu.

Na upit je li Luka ikada imao djevojku mladić tvrdi da je njegov brat po tome pitanju bio najtraženiji momak u Trilju. 

Petar priznaje da je bio u potpunom šoku kada mu je brat priznao ubojstvo, a roditelji su to još teže podnijeli od njega. 

Obitelj Pezelj nalazi se u vrlo teškom stanju. Luka je jedini zaposleni član obitelji, a Petar odrađuje privremene poslove.   Njihova sestra dobila je otkaz na dan kada je Luka priznao ubojstvo.  

Petar se na kraju razgovora s Mirjanom Hrgom ipak obratio obitelji Šušnjara te im u ime cijele svoje obitelji izrazio duboku sućut.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene