Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branitelj zaustavio građevinske radove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branitelj invalid u zagrebačkoj je Dubravi stao pred građevinske strojeve, nezadovoljan gradnjom u blizini kuće koju mu je osiguralo Ministarstvo obrane.

Zbog danonoćnog prolaza kamiona koji rade na izgradnji šoping centra, zidovi njegove, ali i susjednih kuća počeli su pucati.

Pročitajte i ovo Helena Leko zadobila je ozljede dok je pokušala spasiti svojeg psića Strašna priča iz Dubrave Susjedov pas zaklao joj ljubimca, a njoj izgrizao ruku: "Rekli su da će ga vratiti vlasnicima, ne želimo živjeti u strahu" Ilustracija Zbog radova Važna ulica u centru Zagreba zatvara se za sav promet: Pogledajte obilazne pravce

Policija, gužva, prepirke, događale su se u inače mirnoj zagrebačkoj Makarskoj ulici. Branitelj invalid na neko vrijeme zaustavio je radove na izgradnji obližnjeg šoping centra. U invalidskim kolicima blokirao je put golemim građevinskim strojevima.

Život ulice i njenih stanara doslovno je zaustavljen prije tri mjeseca kada su radovi počeli. Muku muče s danonoćnom bukom, prašinom, ali i problemima na vlastitim objektima. 

Od raznih institucija tražili su pomoć, no nitko im nije izašao u susret. Predstavnik izvođača radova koji nije želio pred kamere pred policijom je obećao blaži pristup. Obećali su i čistiti ulicu. U suprotnom umirovljeni branitelj će, kaže, opet pred strojeve.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene