Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnik Mosta Božo Petrov u Metkoviću je gdje je odgovarao na pitanje s kime će Most koalirati nakon izbora, SDP-om ili HDZ-om, Petrov je kazao kako Most "nije ograničen na jednu stranu."


"Otvoreni jesmo i za jednu i za drugu stranu, ali pod uvjetima koji uključuju i promjenu ljudi. Ali, ja ne vjerujem da su oni sazreli kao stranke da će promijeniti ljude koji su doveli Hrvatsku u sadašnju situaciju," dodao je.

Ocijenio je sramotnim da Narodna koalicija na svoju izbornu listu stavlja HSS-ovog Stipu Gabrića Jambu koji, ističe Petrov, ima više od 100 kaznenih prijava, a trenutačno dva ili tri sudska procesa.
"Na sve to SDP je odlučio zažmiriti", dodao je.

Petrov je ponovio kako je navijao za soluciju da bude nositelj u 1. izbornoj jedinici gdje su nositelji i Milanović i Plenković, ali je Most odlučio da ga stavi za nositelja 10. izborne jedinice, uz obrazloženje kako je priča s Mostom i krenula u Dalmaciji pa je logično da ondje bude nositelj izborne jedinice.

"Ja u ovom trenutku pozivam Plenkovića i Milanovića na sučeljavanje i bez obzira što nisam u 1. izbornoj jedinici mogu se s njima suočiti gdje god i kad god oni to kažu," poručio je Petrov. (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna PUT DO SABORSKE VEĆINE Može li HDZ zaobići Most? Slika nije dostupna Milanović potvrdio: 'Ne planiram se više kandidirati za predsjednika SDP-a'
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju