Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantira pritisak na sebe

Božo Petrov o pritiscima iz HDZ-a i SDP-a: 'To bi im bilo kontraproduktivno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo lice Mosta nezavisnih lista Božo Petrov oglasio se na Facebooku još jednom demantirajuću ulazak u koaliciju te naveo kako su i SDP i HDZ 'utvrdili s kim imaju posla'.

Božo Petrov oglasio se na Facebooku demantirajuću ulazak u koaliciju s SDP-om ili HDZ-om te naveo kako su i SDP i HDZ 'utvrdili s kim imaju posla' zbog čega neće vršiti pritisak na njega i MOST.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi se nadaju dogovoru NASTAVAK PREGOVORA Na dnevnom redu pravosuđe i poduzetništvo Slika nije dostupna ISTRAŽIVANJE NOVE TV Evo što kažu građani - Tko će biti novi hrvatski premijer?

SPREMNI NA SVE 'Ako treba radikalnije, onda ćemo to s MOST-om'

Njegov post na Facebooku prenosimo u cijelosti:

'BILO KAKAV PRITISAK NA NAS BIO BI LOŠ ZA SDP I HDZ

Medijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom da nema koalicije niti sa SDP-om, niti sa HDZ-om.

Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om.

Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje smo tražili apsolutno su netočne. Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom.

Isto tako, netočne su informacije o navodnim pristiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan.

Božo Petrov, u ime NV Mosta nezavisnih lista'

 

BILO KAKAV PRITISAK NA NAS BIO BI LOŠ ZA SDP I HDZMedijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući...

Posted by Božo Petrov on Tuesday, November 10, 2015


 

Podsjetimo, na parlamentarnim izborima koji su se održali 8. studenog, Mostu je pripalo 19 zastupničkih mjesta u Hrvatskom Saboru, što ih čini opcijom bez koje se neće moći sastaviti Vlada. I SDP i HDZ osvojili su podjednak broj mandata i sada je pitanje s kim će surađivati pripadnici Mosta, odnosno kome će dati podršku za sastavljanje Vlade.

Petrov je u sinoćnjem razgovoru za Dnevnik Nove TV kazao kako će razgovarati sa svima koji to žele te da bi se već za 15 dana moglo znati koji će blok imati njihovu podršku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene