Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čiji je zapravo Tito?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je unuku Josipa Broza Tita koji živi u Beogradu pošlo za rukom zaštititi djedovo ime, nekolicina proizvođača u Hrvatskoj našla se na mukama.

Tito, naime, u posljednje vrijeme postaje sve veći brand, i sve bolji posao.

Pročitajte i ovo Politička škola u Kumrovcu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Svi uvjeravaju da investicija ide, no... Gdje je zapelo s kupovinom bivše političke škole u Kumrovcu? "Imaju Kinezi kapital, ali ne žele samo tako novac podijeliti po Hrvatskoj" Bivša politička škola u Kumrovcu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dva milijuna više od traženog Kineska poduzetnica Yu jedina želi od države kupiti bivšu političku školu u Kumrovcu, nudi 14 milijuna kuna

U Hrvatskoj je zaštitu Titova imena, lika i djela zatražila njegova unuka - redateljica Saša Broz. Ovih dana dobit će rješenje.

Na beogradskom sudu Srpska udruga Titovih štovatelja zahtijeva da se ubuduće za korištenje Titovog imena zatraži njihova suglasnost.  

Lik i ime Josipa Broza Tita poznat je hrvatske brend. Uspije li srpska udruga u svojoj namjeri hrvatski poduzetnici koji ga koriste mogli bi se naći u poteškoćama.

Tu je bio rođen, tu i pripada, kažu kumrovčani sa željom da se posmrtni ostatci druga Tita premjeste u Kumrovec.  

Tito bi, kao i Tesla mogao probuditi stare dvojbe – čiji je zapravo Tito?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene