Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Bilo bi licemjerno da odem na sprovod'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od predsjednika Mesića, Mirjana Pukanić molila je da kao prijatelj Ive Pukanića izvrši pritisak na njega da što prije dođe do brakorazvodne parnice bez medijskog spektakla.

Život u 'Sigurnoj kući' nije trajno rješenje, kazala je, a i ostala je bez novca. S kćeri Sarom kontaktira samo sms-om. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema nasljednika Kakva tuga: Četiri mjeseca nitko s patologije nije preuzeo tijelo Splićanke, pokopale je bivše kolegice Nepalci oplakuju mrtve u potresu - 1 Neizmjerna tuga Suze djevojčice slamaju srce: Potres je uništio sve, ostala je bez roditelja i braće, sada samo čeka da njihova tijela budu kremirana

>> Ubijen Ivo Pukanić

O njoj su u proteklih šest mjeseci, kaže, govorili samo ružno, zato želi da njezina kćer o njoj promijeni mišljenje. Policija je, dodaje, još nije zvala na obavijesni razgovor.

'Žao mi je, on je otac mog djeteta. Žao mi ga je i kao čovjeka, ipak smo mi mnogo godina proveli zajedno. Zvali su me iz Ureda predsjednika i stavili mi se na raspolaganje 24 sata. Da je moj muž osjetio da mu netko prijeti, tražio bi zaštitu za sebe i kćer. Ne mislim doći na njegov sprovod, bilo bi to licemjerno. S Ivom ću se sama oprostiti, otići ću mu na grob', rekla je Mirjana Pukanić u telefonskom razgovoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene