Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na sjednici Nadzornog odbora turističke agencije Atlas potvrđena je Odluka o imenovanju Biance Matković za članicu Uprave ovog društva.


'Bianca Matković imenovana je na mjesto članice Uprave za produkciju, marketing i operacije. Iz turističke agencije Atlas kažu da je razlog  imenovanja Biance Matković na ovu funkciju njeno prethodno iskustvo.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Kako je propala Ina Slika nije dostupna Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

Bianca Matković imenovana je 2009. ministricom u Vladi Republike Hrvatske, a 2010. postala je državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva RH, zadužena za investicije, izvoz, gospodarsku diplomaciju i međunarodnu gospodarsku suradnju', stoji u priopćenju iz Atlasa.

>> Matković: Nisam znala da Fimi media radi za HDZ, za njih sam čula iz medija

'Osim navedenog, tijekom dosadašnje bogate poslovne karijere obnaša i funkcije predsjednice Nadzornog odbora Brijuni Rivijera, zamjenice predsjednika Nadzornog odbora Croatia Airlinesa, kao i članice Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, poznata i kao Sanaderova miljenica, Bianca Matković nedavno je bila pozvana i kao svjedokinja na suđenju u slučaju Fimi medije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.