Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na sjednici Nadzornog odbora turističke agencije Atlas potvrđena je Odluka o imenovanju Biance Matković za članicu Uprave ovog društva.


'Bianca Matković imenovana je na mjesto članice Uprave za produkciju, marketing i operacije. Iz turističke agencije Atlas kažu da je razlog  imenovanja Biance Matković na ovu funkciju njeno prethodno iskustvo.

Vezani članci Slika nije dostupna NO Podravke proširio Upravu, uhićeni ostaju Slika nije dostupna Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

Bianca Matković imenovana je 2009. ministricom u Vladi Republike Hrvatske, a 2010. postala je državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva RH, zadužena za investicije, izvoz, gospodarsku diplomaciju i međunarodnu gospodarsku suradnju', stoji u priopćenju iz Atlasa.

>> Matković: Nisam znala da Fimi media radi za HDZ, za njih sam čula iz medija

'Osim navedenog, tijekom dosadašnje bogate poslovne karijere obnaša i funkcije predsjednice Nadzornog odbora Brijuni Rivijera, zamjenice predsjednika Nadzornog odbora Croatia Airlinesa, kao i članice Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, poznata i kao Sanaderova miljenica, Bianca Matković nedavno je bila pozvana i kao svjedokinja na suđenju u slučaju Fimi medije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.