Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodno mjesto roditelja

VIDEO: Baškovođane inauguracija prikovala za televizore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baška Voda iz koje su oba roditelja novog predsjednika, proglašenje je dočekala tiho. Iz dva razloga, žestoki navijači otišli su organizirano u Zagreb, a ostali se zalijepili za tv ekrane i pratili inauguraciju u miru domova. Ipak, na ulicama dovoljno riječi hvale i nade za Josipovića.

Negdje blizu podneva gluha tišina je danas svjedočila da se u Baškoj Vodi događa nešto posebno. U 11:30 sati riva i ulice u Baškoj prazni, svi su već kući pred televizorima, jedan put se događa da predsjednik Hrvatske postaje baš čovjek iz ovog mjesta. 'Svi otišli, evo park placi prazni, ili su u Zagrebu ili otišli gledat TV', ispričali su nam mještani. Iza prozora svi su napeto čekali trenutak kada će njihov mještanin postati čelni čovjek zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sumnja na zarazu PUSTOŠ U BAŠKI Preventivno zatvorena 4 hotela; TZ Krk tvrdi - ne treba paničariti Slika nije dostupna Bez panike Zbog legionele zatvoren hotel u Baškoj

Riječi hvale ne nedostaje , a i kako bi kada mu je pola malog mista u nekom rodu. Mladi čekaju rezultate, drago im je što je predsjednik iz njihova mjesta, ali ne daju Josipoviću kredit. Sumnjičavi prema čitavoj politici, prvo čekaju rezultate. 'Što ja znam, nije me to puno briga, imam svoj posao to me jedino zanima. Neka se prvo dokaže', ispričao je mladi mještanin Baške. 'Svi oni gledaju svoje fotelje, a nije ih briga za narod', dodali su. Neka se dokaže, Josipović sada ima čitav mandat da Baškoj i čitavoj Hrvatskoj dokaže da je baš on drugačiji.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene