Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osigurava opstanak

Bandić: Zagreb je dao najkompletniju ponudu za Imunološki zavod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekli smo točno po fazama što trebamo napraviti i koliko uložiti, okvirno od 10 do 15 milijuna eura, poručio je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ustvrdio je u srijedu da je ponuda Grada Zagreba za preuzimanje Imunološkog zavoda najkompletnija od svih ponuda, te da osigurava opstanak strateške institucije stare 120 godina i očuvanje 220 radnih mjesta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na novim lokacijama Bandić i ministri postigli dogovor oko Imunološkog Slika nije dostupna SASTANAK U MINISTARSTVU PARTNERSTVO ZA IMUNOLOŠKI Bandić se ponudio Vladi kao strateški partner za spašavanje IMZ-a

"Rekli smo točno po fazama što trebamo napraviti i koliko uložiti, okvirno od 10 do 15 milijuna eura, da se zadrže sva četiri stareteška proizvoda Imunološkog zavoda - krvni derivati, antitoksini, bakterijski serumi i virusna cjepiva. Jedini smo to ponudili i drago mi je da je sindikalni povjerenik u Imunološkom zavodu Srećko Sladoljev to jučer izrijekom potvrdio", istaknuo je Bandić.

Milan Bandić: Voda u Zagrebu ipak skuplja

Također je komentirao najavu ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka da će sutra na sjednici Vlade biti imenovan novi direktor Imunološkog zavoda, rekavši kako to nije rješenje već početak rješavanja problema.

Što se tiče izjave Sladoljeva da Grad Zagreb ima najbolju ponudu, Bandić je novinarima rekao da radnici Imunološkog "točno znaju što je tko ponudio, do zareza".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene