Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U susret izborima

Bandić smanjuje cijene parkiranja u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić samo je nekoliko dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora smanjio cijene parkiranja za oko 20 posto.

Tako će Zagrepčani od 8. siječnja u prvoj zoni umjesto 14 sat vremena parkiranja plaćati 12 kuna, u drugoj zoni umjesto sedam kuna pet, a najjeftinije će proći vozači u trećoj zoni gdje će sat vremena platiti dvije kune, piše Večernji list. Dodaje se kako će se u četvrtoj zoni za cijeli dan cijena parkiranja bit će pet kuna. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Cijene parkirnih mjesta i garaža u Zagrebu brutalno rastu: Iznosi graniče sa zdravim razumom Komemorativni skup u Kerestincu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 77. obljetnica proboja Bandić na komemoraciji za logoraše u Kerestincu: "Zviždite, ja nisam ovdje došao po pljesak"

>> Kazne za parking Zagrepčanima 'izbile iz džepa' više od 30 milijuna kuna

Sretnu vijest Zagrepčanima nije priopćio Milan Bandić već njegova zamjenica Jelena Pavić Vukičević koja je odbacila povezanost između odluke o smanjenu cijena parkiranja i predsjedničkih izbora. Zamjenica Bandića pojasnila je da iako parkiranje nije socijalna kategorija, najnovija odluka ipak se može nazvati recesijskom. U tom duhu sljedećih dana će se analizirati i cijene ostalih komunalnih usluga, a na upit hoće li Zagrepčanima pojeftiniti voda ili odvoz smeća, Pavić Vukičević nije odgovorila.

Finalno sučeljavanje Milana Bandića i Ive Josipovića, s kojima će Mislav Bago, u četvrtak, 07.01. u 21 sat i 45 minuta pretresti sva aktualna politička pitanja koja potresaju Hrvatsku, pratite izravno i na Dnevnik.hr-u.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene