Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić nezadovoljan

'Ovako kako trenutačno izgleda stadion možemo jedino na njemu uzgajati ŽABE'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Bandić obišao je Mladost 12 dana prije početka 64. Hanžekovićevog memorijala.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je stadion Mladosti 12 dana prije 64. Hanžekovićevog memorijala. S njim je bila i direktorica mitinga Ivana Brkljačić, a obilazak ih je poprilično oneraspoložio jer velik dio stadiona i dalje je pod vodom, na skakalištu u dalj i zaletištu za skok s motkom vidljiva su oštećenja, a izvođači radova s radovima na stadionu još nisu počeli.

Pročitajte i ovo Radovi u Karlovcu - 1 Zvijezda u problemima Zbog radova dovedeni su na prosjački štap: ''Egzistencija mi je dovedena ne do ruba, nego preko njega'' Ilustracija Zbog radova Važna ulica u centru Zagreba zatvara se za sav promet: Pogledajte obilazne pravce

'Za pet dana vidimo se na ovom istom mjestu i svi radovi moraju biti gotovi! Za pet dana ili, ako bude kišnih dana, dan ili dva više. Počnite odmah sada. Ovako kako trenutačno izgleda stadion možemo jedino na njemu uzgajati žabe! Vidimo se na ovom istom mjestu za pet dana!', poručio je Bandić nazočnim predstavnicima izvođača radova.

VIDEO - BANDIĆ URLAO: 'Koji je idiot ovo napravio?'

Zabrinutost stanjem na stadionu nije krila ni Brkljačić.

'No zato smo i pozvali gradonačelnika Bandića da nam pomogne, kako bi radovi bili obavljeni u najkraćem mogućem roku', rekla je, ali dodala da imaju dovoljno vremena do mitinga 2. rujna.

Ulaznice po cijeni od 20, 30 i 80 kuna počinju se prodavati 25. kolovoza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene