Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio njegov dan

VIDEO - BANDIĆ URLAO: 'Koji je idiot ovo napravio?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dođi šefe tu! Čime si se vodio ovdje da nisi napravio tunel dva metra s metar? Objasni mi molim te ovo umjetničko djelo', galamio je Bandić na projektanta kanala u Sevetskom Kraljevcu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić  još je jednom pokazao kako upravlja gradom. Obilazeći izgrađeni kanal u prigradskom naselju Sesvetski Kraljevec i nezadovoljan radovima, napao je projektanta i to ne birajući riječi. Naravno, znajući da je okružen TV ekipama i fotoreporterima.

'Trećina vode može proći ovdje umjesto da je puni odvod! I koji je to idiot napravio, ja bi ga volio upoznati', vikao je nezadovoljni gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čovjek od povjerenja Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava" Slika nije dostupna Iznenadna smrt Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

Prozvanom projektantu nije bilo druge nego stati pred Bandića. 'Dođi šefe tu! Čime si se vodio ovdje da nisi napravio tunel dva metra s metar? Objasni mi molim te ovo umjetničko djelo. Jel može proteći više vode u dva metra bez rupa ili s rupama na dva metra?', vikao je Bandić.

'Dok vi tarete krmelje, ja posadim dva reda raštike'

'Dolje je vodovodna cijev od metra, iznad ovih cijevi je plinska instalacija i tu ne stane ništa više', branio se poniženi projektant koji je još vjerovao da sve može dobro završiti.

'Stane jer se to treba armirati. Nemoj meni pričati! To se armira i napravi što se hoće', sve se više uzrujavao gradonačelnik.  'Kratki rokovi su bili', pokušao je još jednom nesretni čovjek koji je projektirao kanal.

'Ma, molim vas. Aj'mo ovako, pustite kratke rokove. Vinko (zamjenik pročelnika za graditeljstvo op.a., uzmi drugog projektanta i napravite ponovno', rekao je Bandić i zaključio obilazak.

Napustio je gradilište praćen pljeskom lokalnog stanovništva.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene