Na svečanoj božićnoj misi na Božić je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Uputio je blagdansku čestitku građanima.

Galerija


 Na svečanoj božićnoj misi u svojoj župi na Božić je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a potom je uputio i blagdansku čestitku građanima, pri čemu je zaželio i bolji rad svima koji obnašaju javne funkcije.

Vezani članci Kandidati za gradonačelnika Zagreba Utrka za Zagreb prožeta niskim udarcima: ''Škoro tek nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavljuje svoju kandidaturu'' Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora - 3 Bauk u Sabornici bez maske u znak prosvjeda: "Sve je sponzorirano od Nacionalnog i lokalnih stožera"

"Nama koji obnašamo javne funkcije koje su nam podarili građani da budemo još odgovorniji, još razboritiji, još radišniji i organiziraniji, bolji. Da budemo više zajedno, solidarni da budemo više ljudi i da svaki dan činimo jedno dobro djelo više za drugog'', poručio je Bandić.

Dulju čestitiku kasnije je gradonačelnik uputio Zagrepčankama i Zagrepčanima.

''Božić je, a u ovim posebnim okolnostima izazvanim pandemijom koronavirusa slavimo ga u našim domovima s minimalnim kontaktima, držeći se preporučenih mjera stožera civilne zaštite i naših epidemiologa.

Posebne okolnosti ne mogu nam ukrasti duh Božića i osjećaj zajedništva, osjećaj solidarnosti s onima u potrebi i našu želju da budemo oslonac jedni drugima'', napisao je Bandić. Apelirao je na građane da u vrijeme blagdana ipak budu pažljivi, ne samo kada je riječ o epidemiološkim mjerama, već i kada su u pitanju lampice na jelkama i svijeće na adventskim vijencima.

''Iskustvo naših sugrađana u Pleterničkoj u Dubravi, u Brezovičkoj te najnovije u Dugavama, upozorava da se nesmijemo opustiti i da svaki trenutak nepažnje može imati katastrofalne posljedice na imovinu, na naše zdravlje i živote naših najbližih'', poručio je gradonačelnik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr