Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poželio bolji rad

Bandić nije propustio božićnu misu, nakon nje uputio čestitku građanima i poruku vladajućima

Milan Bandić u crkvi - 4
Milan Bandić u crkvi - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Bandić u crkvi - 1 Milan Bandić u crkvi - 1 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić u crkvi - 4 Milan Bandić u crkvi - 4 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić u crkvi - 2 Milan Bandić u crkvi - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Bandić u crkvi - 3 Galerija 1/4 >>
Na svečanoj božićnoj misi na Božić je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Uputio je blagdansku čestitku građanima.

 Na svečanoj božićnoj misi u svojoj župi na Božić je bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a potom je uputio i blagdansku čestitku građanima, pri čemu je zaželio i bolji rad svima koji obnašaju javne funkcije.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

"Nama koji obnašamo javne funkcije koje su nam podarili građani da budemo još odgovorniji, još razboritiji, još radišniji i organiziraniji, bolji. Da budemo više zajedno, solidarni da budemo više ljudi i da svaki dan činimo jedno dobro djelo više za drugog'', poručio je Bandić.

Dulju čestitiku kasnije je gradonačelnik uputio Zagrepčankama i Zagrepčanima.

''Božić je, a u ovim posebnim okolnostima izazvanim pandemijom koronavirusa slavimo ga u našim domovima s minimalnim kontaktima, držeći se preporučenih mjera stožera civilne zaštite i naših epidemiologa.

Posebne okolnosti ne mogu nam ukrasti duh Božića i osjećaj zajedništva, osjećaj solidarnosti s onima u potrebi i našu želju da budemo oslonac jedni drugima'', napisao je Bandić. Apelirao je na građane da u vrijeme blagdana ipak budu pažljivi, ne samo kada je riječ o epidemiološkim mjerama, već i kada su u pitanju lampice na jelkama i svijeće na adventskim vijencima.

''Iskustvo naših sugrađana u Pleterničkoj u Dubravi, u Brezovičkoj te najnovije u Dugavama, upozorava da se nesmijemo opustiti i da svaki trenutak nepažnje može imati katastrofalne posljedice na imovinu, na naše zdravlje i živote naših najbližih'', poručio je gradonačelnik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene