Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao napade

Bandić: Ne dijelim gradske prostore po svjetonazoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je dodjelu gradskih prostora udruzi 'U ime obitelji'.

Rekao je da ne dijeli prostore po svjetonazoru ili po impresiji i dojmu.

'Ja sam gradonačelnik svih građana Zagreba i prostore dijelim svima koji lobiraju za svoje polje djelovanja', rekao je Bandić novinarima koji su tražili komentar odluke da se gradski prostor dade udruzi U ime obitelji koja je inicirala referendum o braku kao zajednici muškarca i žene.

Bandić je to potkrijepio rekavši da su gradske prostore dali i udrugama koje se protive inicijativi U ime obitelji - Iskoraku - centru za prava seksualnih i rodnih manjina i Lezbijskoj grupi Kontra.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

>>'U ime obitelji': Čestitamo Ustavnom sudu što su podnijeli sve pritiske!

'Pozivam sutra u Malu kavanu Iskorak, Kontru i udrugu U ime obitelji da popijemo kavu negdje oko 11 sati. Sutra je Međunarodni dan tolerancije, to bi bilo lijepo. A vidimo se i u Gradskoj skupštini na dodjeli nagrade Luka Ritz. To je Zagreb kakvog ja želim, vidim, gradim i to sam ja', rekao je Bandić.

Bandić je udruzi U ime obitelji privremeno dodijelio prostor ukupne površine 69 četvornih metara za pripremu i organizaciju referenduma.

Bandić je s novinarima razgovarao danas u 'Zagrebačkoj kući' na Trgu bana Jelačića prilikom otvorenja manifestacije 'Okusi i mirisi Hrvatske'. Nakon otvorenja dijelio je građanima porcije purice s mlincima, štrukle i bučnice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene