Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između dva tunela

Kaos na autocesti: Autobus se zabio u brdo, zbog nesreće zatvoren dio dionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prilaznoj cesti naplatnih kućica prema Pločama autobus je udario u brdo između tunela.

Na prilaznoj cesti naplatnih kućica prema Pločama došlo je do prometne nesreće u kojoj je autobus udario u brdo između tunela Zmijarevići i Petrovac u smjeru Ploča.

U nesreći nitko nije ozlijeđen, nego je nastala samo materijalna šteta.

Andrijana Biskup iz PU dubrovačko-neretvanske rekla je da se prometna nesreća dogodila u četvrtak u 20:17.

"Autobus makarskih tablica udario je u brdo, potom se odbio u metalnu zaštitnu ogradu, a zatim u portal s metalnim znakovima. Autocesta je jutros u 8:20 zatvorena zbog sanacije oštećenog dijela", objasnila je glasnogovornica.

"Do nesreće je došlo jer je vozač zbog automobila koji se našao ispred autobusa zakočio i izgubio nadzor nad vozilom", objasnila je.

Pročitajte i ovo Ljudi pretražuju ruševine uništene zgrade nakon izraelskog bombardiranja u Rafi na jugu pojasa Gaze Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael sravnio cijelu gradsku četvrt, očaj u Gazi sve veći: "Sve o čemu sam ikada sanjao i mislio da sam postigao je nestalo"

Jutros je zbog posljedica te nesreće zatvorena dionica autoceste A1, javlja Hrvatski autoklub.

"Zbog sanacije posljedica prometne nesreće na državnoj cesti DC425 za sav promet zatvorena je autocesta A1 Zagreb - Ploče - Karamatići između čvora Ploče i naplate Karamatići u smjeru Dubrovnika", izvijestio je HAK.

"Obilazak u smjeru Dubrovnika: čvor Vrgorac (A1 - ŽC6208 - DC 62 (Mali Prolog) - ŽC6276 (Kobiljača) - Ploče (DC8), a za smjer A10 (granica BiH) - Ploče: čvor Kula Norinska (A10) - DC62 (Mali Prolog) - Kobiljača (ŽC6276) - Ploče (DC8). Za smjer Ploče preporuka izlaz na čvoru Vrgorac", izvijestio je HAK.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene