Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ostavke

Banski dvori: "Premijer Andrej Plenković i ministar Krstičević večeras su se telefonski čuli, sutra će se sastati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ostavke Damira Krstičevića sa Markova trga poručuju kako su se premijer i ministar danas telefonski čuli te da će se sutra sastati.

"Vlada izražava najdublju sućut obiteljima dvojice pripadnika HRZ-a koji su izgubili živote nakon pada zrakoplova u mjestu Biljane Donje. Predsjednik Vlade i ministar Krstičević večeras su telefonski razgovarali te će se sutra sastati", doznajemo iz Banskih dvora. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković U očekivanju nove Vlade Plenković: "Izjava šefa IDS-a bila je sjajna" Andrej Plenković i Dragan Čović snažna podrška Hrvatske Sastali se Plenković i Čović: "Otvaranje pristupnih pregovora BiH zajednički politički prioritet"

Ministar Damir Krstičević danas je podnio ostavku nakon avionske nesreće u Biljanima Donjim u kojoj su poginula dva vojnika

Sportski avion srušio se u četvrtak poslijepodne u mjestu Biljane Donje. Poginula su dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Admiral Robert Hranj  na izvanrednoj konferenciji za novinare u Zemuniku rekao je da su u padu stradali instruktor natporučnik Marko Novković i poručnik Luka Jagatić.

Nakon njega je govorio ministar Damir Krstičević. Pred kamerama je rekao da sa današnjim danim podnosio ostavku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene