Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nostradamus prorekao'

Proročanstvo: 'Bez turista ide propast svijeta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sezoni koja je već polako počela podbacivati, bespomoćne su i turističke zajednice i ministri koji na svjetskim turističkim sajmovima nagovaraju turiste da nam dođu. Građani zato promidžbu uzimaju u svoje ruke.

Hrvati zovu turiste sa stranice whycroatia.org. 'Sve što od građana očekujemo da snime kratku poruku mobitelom, kamerom, bilo kakvim medijem i uploadaju na ovu stranicu kojoj mogu pristupiti ljudi iz cijelog svijeta i da im upute neki svoj poziv, da kažu bilo što', objašnjava pokretačica stranice Ana Penavić.

Pročitajte i ovo Pogrešni podaci za COVID-19 - 4 BIZARNA GREŠKA "Maske su obavezne od 13. srpnja": Stranica koronavirus.hr davala pogrešne informacije turistima Mario Aunedi Medek Uskok češlja Ministarstvo Suvlasnik tvrtke koja je radila stranicu koronavirus.hr: ''Ideju smo predstavili u Vladi, oni su rekli da to treba i pitali možemo li. Rekli smo da možda možemo"

Nekoliko zanesenjaka, kaže, stranicu su pokrenuli neprofitno, ali promotori bi mogli zaraditi. 'Pobrinut ćemo se u suradnji s nekim hrvatskim tvrtkama da 10, 20 najboljih video priloga dobije nekakau nagradu, tako da ih dodatno motiviramo', dodaje Penavić. A potencijalni turisti čini se ne trebaju dodatnu motivaciju. Stranica je u tjedan dana bez reklame imala 25 000 posjeta.

'Strašno je važno da dođete u Hrvatsku jer je Nostradamus prorekao da ako turisti u 2009. ne dođu u Hrvatsku, propast će svijet - i moja kugla kaže isto to', jedna je od poruka koja se može naći na stranici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene