Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djed krivi dom

10-mjesečni unuk u domu završio s razbijenom glavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
53-godišnji Darko Jerbić, čiji je 10-mjesečni unuk prije dva dana u Domu za nezbrinutu djecu zaradio modricu i oteklinu preko oko, na noge je digao liječnike, policiju i osoblje doma.

Darko tvrdi da je došao posjetiti unuka te vidio da je natučen. U domu su mu objasnili da je pao, piše Večernji list. Nije mu jasno kako je dječačić mogao pasti kada još ne zna ni hodati. Dječak u Domu boravi od srpnja jer se njegova majka na Psihijatrijskoj bolnici u Jankomiru liječi od shizofrenije te je radno nesposobna i ne može samostalno odlučivati. Darko je skrbništvo za unukom već zatražio sudskim putem.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Slika nije dostupna Spora pravna procedura Dva brata i sestra za Božić će iz doma u svoju novu obitelj

Pao dok se penjao na spužvastu igračku

U Domu u Nazorovoj tvrde da je dječak pao dok se za vrijeme ručka penjao na spužvastu igračku. Dječak je prevezen u Klaićevu bolnicu gdje je ustanovljeno da se radi o lakšoj ozljedi koja je najvjerojatnije posljedica pada.

Ni obitelji dječaka, a ni osoblju Doma, nije jasno zašto je dječak uz živu obitelj smješten kod njih. Ravnateljica Doma Jelica Belošević tvrdi da djed, baka i mama redovito posjećuju dječaka. Večernji list neslužbeno doznaje da je slučaj poprilično zamršen. Naime, navodne psihičke probleme uz majku ima i dječakov djed.


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene