Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postojeći startup poduzetnici ovdje imaju i rijetku priliku 'pitchati' Tyleru Crowleyu.


Founder Institute, najveći globalni startup akcelerator od jeseni u Zagrebu pokreće novi semestar obuke pokretanja startup kompanije. Kako bi najavili novi semestar, Founder Institute uz pomoć Američke ambasade u Zagrebu dovodi uspješnog poduzetnika i mentora - Tylera Crowleya.

>> Završena SHIFT konferencija: Za najbolji startup odabran BabyWatch

On stiže u Zagreb sljedećeg tjedna kako bi s poduzetnicima i onima koji to žele tek postati podijelio znanje koje je stekao pomažući stotinama start-up tvrtki. Njegova specijalnost je 'pitch', odnosno prezentacija poslovnog projekta ili ideje na sažet i zanimljiv način.

U okviru besplatne radionice, Tyler će otkriti kako potaknuti interes investitora, kako uspješno prodati projekt klijentima te steći pozornost medija. Ova radionica je prilika za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji razmišljaju o osnivanju startup tvrtke da vide i osjete što je sve potrebno za uspjeh u startup svijetu te kako im na tom putu može pomoći program Founder Institutea.

Postojeći startup poduzetnici ovdje imaju i rijetku priliku 'pitchati' Tyleru Crowleyu. Tyler je u stalnoj potrazi za dobrim startup projektima koje može predstaviti u SAD-u, dođite i zainteresirajte ga.

Tyler je direktor Launch konferencije, najvećeg startup festivala u SAD-u gdje odabrani startupi dobivaju priliku prezentirati pred 5.000 posjetitelja i preko 400 predstavnika investicijskih fondova. U Hrvatskoj on traži i potencijalne nove sudionike ovog festivala. Jedan dobar 'pitch' pred Tylerom uz malo sreće mogao bi značiti i ulaznicu na Launch festival.

Tyler je bio uključen i u rad TechCrunch40, a danas nastavlja kao komentator vrlo popularne TV emisije u SAD-u 'This week in startups'. Osim toga, savjetovao je lokalne samouprave gradova poput Londona, Stockholma i Santiaga o tome kako napraviti uspješan ekosustav za start-up tvrtke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook