Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor ne odustaje od uvjeravanja

'Da Hrvati žive relaksiranije dokaz je veći broj prodanih automobila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor ne odustaje od uvjeravanja hrvatskih građana da bolje žive nego prije.

Izjavu da građani žive relaksiranije, pojasnila je brojkama prema kojima je u siječnju ove godine prodano više osobnih vozila nego u siječnju prije godinu dana, što potvrđuje da se u Hrvatskoj živi bolje, zaključila je premijerka

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Gradnja terminala u luci Ploče, potpisan ugovor s kineskom tvrtkom

Prosperitet Luke Ploče je nacionalni interes a odluka o dokapitalizaciji je put ka tome, kazala je predsjednica Vlade Jadranka Kosor u Pločama, gdje se susrela s Upravom i zaposlenicima te predstavnicima sindikata Luke Ploče.

Povod tom sastanku bila je odluka Vlade o prodaji 52.000 dionica po povlaštenim uvjetima zaposlenicima Luke Ploče. Jadranka Kosor kazala je kako smatra da je tom odlukom napravljen dobar posao, odnosno kako je donesena dobra odluka vezano za dokapitalizaciju jer je to izravno ulaganje u budućnost u smislu zapošljavanja i poslovnih mogućnosti koje, rekla je, iz dana u dan postaju sve veće.



Realizacijom projekta u koji će se uložiti sredstva od dokapitalizacije broj zaposlenih u Luci mogao bi se povećati za 20 posto, istaknuto je tijekom razgovora. 'Osobno sam posebno zadovoljna što smo donijeli odluku o prodaji 52.000 dionica radnicima po cijeni od 400 kuna jer mislim da smo tom odlukom pokazali i socijalnu osjetljivost i osjećaj za pravednost', rekla je premijerka. (J.G./Hina)

>> Luka Ploče: Otvoren kontejnerski terminal od 33,6 milijuna eura

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene