Sastojci:
- 1 pakiranje lisnatog tijesta (500 g)
- 250 g šampinjona
- 1 svježa crvena paprika
- 2 manje tikvice
- 2 češnja češnjaka
- 1 glavica luka
- 2 dl kiselog vrhnja
- 3 jaja
- 100 g feta sira
- 3 žlice maslinova ulja
- sol
Priprema:
Mahune prokuhajte u slanoj kipućoj vodi, ocijedite i stavite s strane. Na maslinovu ulju propirjajte nasjeckan luk, dodajte tikvice i paprike narezane na ploškice, mahune i češnjak te posolite. Pirjajte dok ne ispari sva tekućina. Ostavite sa strane da se ohladi.
Razvaljajte lisnato tijesto, stavite ga u okrugli kalup promjera 26 cm. Neka stijenke kalupa budue također obložene tijestom. Na tijesto stavite povrće, prelijte razmućenim jajima i vrhnjem te pospite naribanim feta sirom.
Pitu pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 20 min.
-
Nastavlja se potraga
Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva"
-
5,0 stupnjeva
Snažan potres pogodio Italiju, dobro se osjetio i u Hrvatskoj: "Zaljuljali su se krevet, luster i namještaj"
-
Izvijestio HAPIH
Provjerite smočnice: S tržišta povučena omiljena čokoladica zbog zabranjenog sastojka