Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 36-godišnji Istrijan

Zlostavljač u kući držao lubanje i utrobu životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prekjučer uhitila obiteljskog zlostavljača, 36-godišnjeg D.S., iz sela Jakovici u Istri. Tijekom pretrage njegove kuće pronađene su lešine i lubanje raznih divljači te veća količina oružja i eksploziva.

U kući u kojoj uhićeni živi  pronađeni su svježe oguljeni srna i zec te 9-milimetarska automatska puška ručne izrade, lovačka puška i mnoštvo vojnog streljiva, piše Barkun.hr.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Policija je još pronašla 15 glava s rogovima i 65 lubanja srneće divljači za koje optuženi nije posjedovao trofejne liste i smatra se da ih je stekao krivolovom. Pronađena je i PVC vrećica s kožom i utrobom srne i zeca. 

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je D. S. u protekle tri godine u više navrata fizički zlostavljao svoju suprugu pred četvero malodobne djece te se bavio krivolovom i ilegalno posjedovao oružje. 

Županijski sudac u Puli zlostavljaču je odredio 48-satni pritvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene