Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Preminula u bolnici

Žena podlegla posljedicama prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u Ludbregu sinoć je u varaždinskoj bolnici preminula 66-godišnja žena, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Nesreću je jučer skrivio 52-godišnji hrvatski državljanin, kojem je istekla vozačka dozvola a izmjereno mu je 3,81 promila alkohola u krvi. On nije stao na znak 'stop', već je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu koje je nailazilo, a kojim je upravljao 47-godišnjak.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Slika nije dostupna Na njega naletio automobil Biciklist poginuo u prometnoj nesreći kod Ludbrega

Poginula žena putnica u vozilu koje je skrivilo nesreću, zadobila je teške tjelesne ozljede te je prevezena u varaždinsku bolnicu, gdje je sinoć i preminula. Ozlijeđen je i 52-godišnji krivac za nesreću, koji je nakon pružene medicinske pomoći zadržan u Policijskoj postaji Ludbreg, stoji u izvješću policije. Poginula žena je druga smrtno stradala žrtva na varaždinskim prometnicama u ovoj godini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene