Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imali kacigu na glavi

Poginula dva motociklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 13 sati dogodila se teška prometna nesreća na državnoj cesti 106 u Slivnici kod Posedarja u kojoj je smrtno stradao 32-godišnji motociklist, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine motocikla, zbog čega je došlo do slijetanja s prometnice, pri čemu je vozač smrtno stradao. Policiji su o nesreći dojavili njegovi prijatelji s kojima je putovao u grupi, a prema neslužbenim imformacijama radi se o A.M. iz Kukuljice. Muškarac je na sebi imao i kacigu i svu potrebnu opremu, ali pretpostavlja se da je zbog prevelike brizine došlo do nezgodnog pada u kojem je najvjerojatnije slomio vrat.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Motociklist se zabio u stup i poginuo

U prometnoj nesreći koja se dogodila poslijepodne oko 15,25 sati na raskrižju Ulice Grada Vukovara i Trga Stjepana Radića u Zagrebu poginuo je motociklist, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Motociklist se vozio u smjeru zapada, a kod raskrižja Vukovarske ulice s Trgom Stjepana motorom se zabio u stup. Nakon udarca u stup vozaču je odletjela kaciga s glave, a on je preletio 15-tak metara i pao na livadu te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjesta nesreće. U tijeku je policijski očevid na mjestu nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene