Policija je napadača uhitila u ulici Rebar nakon što je ranio muškarca, koji ga je pokušao spriječiti u provali u vozilo, te pobjegao.

Galerija


Zagrebačka policija potvrdila je da je u Bukovačkouj ulici bb u 18:40 došlo do pucnjave.

"Ddvojica muškaraca uočila su počinitelja pri provali u vozilo. Jedan od njih krenuo je prema počinitelju kako bi ga spriječio u tome, nakon čega se provalnik dao u bijeg da bi, u trenutku kada ga je muškarac sustigao, iz vatrenog oružja ispalio hitac i ranio ga", priopćila je zagrebačka policija.

Dodaju da su policajci na terenu brzo reagirali. "Pronašli su ga u istom dijelu kvarta, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Teško ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te je izvan životne opasnosti", stoji i policijskom priopćenju.

U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 10
U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 4 Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Pixsell

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Rebro, no tamo nam nisu htjeli otkriti u kakvom je stanju

Kako piše Jutarnji, dvojica djelatnika Čistoće uočila su muškarca kako pokušava provaliti u and Rover minhenskih oznaka, parkiran na Bukovačkoj cesti bb, ispred caffe bara "Kod Crnkovića". Pokušali su ga spriječiti, no provalnik je iz vatrenog oružja zapucao na jednog od njih, ozlijedio ga i dao se u bijeg.

U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 10
U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 1 Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Pixsell

Napadač je uspio doći do ulice Rebar gdje ga je nokautirao vlasnik jedne obiteljske kuće u svom dvorištu u koje se pokušao sakriti, piše Jutarnji.

U toj ulici ga je uhitila policija, a navodno su tijekom potjere i oni zapucali, a napadač im je uzvratio.

Ozlijeđeni muškarac ima prostrijelnu ranu iznad bradavice, navodno se radilo o oružju manjeg kalibra i nije životno ugrožen.