Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedno 300.000 kuna

Zaplijenjeno 13 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 13 kilograma marihuane vrijedne milijun i tristo tisuća kuna zaplijenila je brodsko-posavska policija u suradnji s carinom na graničnome prijelazu s Bosnom i Hercegovinom u Slavonskome Brodu, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u brodsko-posavskoj Policijskoj upravi.

Drogu je u Hrvatsku u automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka jučer pokušao prevesti 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Trinaest paketa marihuane bilo je skriveno ispod vozačeva i suvozačeva sjedala te u prtljažniku na mjestu za rezervni kotač. Na izvanrednoj konferenciji za novinare u brodsko-posavskoj Policijskoj upravi načelnik Mijo Kršić je rekao da je pošiljka vrijedna milijun i tristo tisuća kuna jer se gram te droge na crnome tržištu prodaje po sto kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Pohvalio je suradnju policije i carine te dodao kako je posljednjom akcijom na graničnome prijelazu zadan novi udarac narko-mafiji. Načelnica Carinarnice u Slavonskome Brodu Vera Babić rekla je kako je to dosad najveća zapljena droge na prijelazu u tome gradu. Brodsko-posavska policija, rečeno je, bila je uspješna i u otkrivanju trojice brodskih raspačivača u dobi od 23 do 28 godina, kod kojih su pronađena 94 grama marihuane, 23 tablete ecstasyja te dio novca zarađen raspačavanjem. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene