Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Zapalila se obiteljska kuća u Odri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući brzoj intervenciji DVD-a Odra, te profesionalne vatrogasne postrojbe grada Zagreba požar je brzo ugašen na obiteljskoj kući.

Zahvaljujući brzoj intervenciji DVD-a Odra, kao i izlasku dvije ekipe vatrogasne postrojbe grada Zagreba požar koji je izbio pola sata prije podneva na obiteljskoj kući u zagrebačkom prigradskom naselju Odra brzo je ugašen.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

'Požar je izbio u prizemlju obiteljske kuće te je zahvatio dnevni boravak. Nema ozlijeđenih', pojasnio je dežurni vatrogasni operativac u Javnoj postrojbi grada Zagreba.

>> Zbog upaljene svijeće izgorjela kuća

>> Muškarac pronađen mrtav u stanu nakon požara

Na teren su brzo po dojavi susjeda o požaru na obiteljskoj kući u Odri izašli tamošnji pripadnici dragovoljne vatrogasne postrojbe, te započeli gašenje, u kojemu im je brzo priskočila u pomoć ekipa od devet zagrebačkih vatrogasaca s dva vozila.

Iz preventivnih razloga, na terenu dežura ekipa vatrogasaca. Policija je također na terenu radi očevida. (Agencija VLM)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene