Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zahvaljujući brzoj intervenciji DVD-a Odra, te profesionalne vatrogasne postrojbe grada Zagreba požar je brzo ugašen na obiteljskoj kući.


Zahvaljujući brzoj intervenciji DVD-a Odra, kao i izlasku dvije ekipe vatrogasne postrojbe grada Zagreba požar koji je izbio pola sata prije podneva na obiteljskoj kući u zagrebačkom prigradskom naselju Odra brzo je ugašen.

Vezani članci Požar u Požegi - 2 Požar u Požegi: Vatra sa šupe prešla na krov kuće, vatrogasci je pokušavaju spasiti Požar u mjestu Barbarići Kravarski Strava kraj Velike Gorice: Šokirani susjedi iz požara izvukli muškarca, ali nije mu bilo spasa

'Požar je izbio u prizemlju obiteljske kuće te je zahvatio dnevni boravak. Nema ozlijeđenih', pojasnio je dežurni vatrogasni operativac u Javnoj postrojbi grada Zagreba.

>> Zbog upaljene svijeće izgorjela kuća

>> Muškarac pronađen mrtav u stanu nakon požara

Na teren su brzo po dojavi susjeda o požaru na obiteljskoj kući u Odri izašli tamošnji pripadnici dragovoljne vatrogasne postrojbe, te započeli gašenje, u kojemu im je brzo priskočila u pomoć ekipa od devet zagrebačkih vatrogasaca s dva vozila.

Iz preventivnih razloga, na terenu dežura ekipa vatrogasaca. Policija je također na terenu radi očevida. (Agencija VLM)