Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno ubojstvo

Zagreb: Staricu ubio provalnik, policija ga traži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži ubojicu 87-godišnje žene koja je jučer pronađena mrtva u svojoj kući u Tuzlanskoj ulici u Dubravi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da je ženu ubio za sada nepoznati provalnik, koji je iz kuće ukrao zlatni nakit. Zločin se dogodio jučer između 4 i 6 sati ujutro. Policija je utvrdila da je počinitelj razbio prozorsko staklo sa sjeverne strane kuće, ušao u kuću te se popeo na kat gdje je ispremetao stvari u dvije sobe. Potom je ušao u spavaću sobu 87-godišnjakinje i više je puta, najvjerojatnije rukom, udario u glavu, uslijed čega je žena umrla. Policija traži ubojicu.

Pročitajte i ovo Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak" Ilustracija Dok ide Žena 15 puta pokrala istu trgovinu, poznato i što joj je bio plijen

>> Pronađena mrtva starica, sumnja se na ubojstvo

Prema podacima Policijske uprave zagrebačke u 2008. bilo je 15 ubojstava, a u 2009. godini osam. Pokušaja ubojstava u 2008. bilo je 50, a u 2009. godini 46.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene