Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija traži ubojicu 87-godišnje žene koja je jučer pronađena mrtva u svojoj kući u Tuzlanskoj ulici u Dubravi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da je ženu ubio za sada nepoznati provalnik, koji je iz kuće ukrao zlatni nakit. Zločin se dogodio jučer između 4 i 6 sati ujutro. Policija je utvrdila da je počinitelj razbio prozorsko staklo sa sjeverne strane kuće, ušao u kuću te se popeo na kat gdje je ispremetao stvari u dvije sobe. Potom je ušao u spavaću sobu 87-godišnjakinje i više je puta, najvjerojatnije rukom, udario u glavu, uslijed čega je žena umrla. Policija traži ubojicu.

Vezani članci Drvo u Dubravi Zbog konopa za vješanje u Dubravi policija ispisala optužni prijedlog. Zna se tko je omče postavio i zašto: "I nije ih četiri kako se piše, već pet" Auto nakon prometne nesreće u Dubravi - 2 Saslušan vozač koji je pokosio automobile u Dubravi, kaže da se sve dogodilo jer je izgubio svijest

>> Pronađena mrtva starica, sumnja se na ubojstvo

Prema podacima Policijske uprave zagrebačke u 2008. bilo je 15 ubojstava, a u 2009. godini osam. Pokušaja ubojstava u 2008. bilo je 50, a u 2009. godini 46.