Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Opljačkana zlatarnica na Trešnjevci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz zlatarnice "Daka" u Ozaljskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci jučer oko 19 sati dvojica su nepoznatih počinitelja, prijeteći pištoljem zaposlenici, ukrala veliku količinu zlatnog nakita.

Šteta još nije utvrđena, no procjenjuje se većom, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Pročitajte i ovo Pljačka u Sesvetama - 5 razbojništvo u Zagrebu FOTO/VIDEO Nove snimke pljačkaša iz Sesveta: Šokirani vlasnik moli za pomoć - "Pošpricao mi je oči, ništa nisam vidio" Ilustracija Na Trešnjevci Drama u Zagrebu: Muškarac se namjerno zabio u automobil u kojem su bili žena i dijete

U zlatarnicu je prvo ušao jedan počinitelj i, uz prijetnju, zatražio zlatni nakit. Potom je ušao i drugi te je 43-godišnja zaposlenica u strahu za vlastiti život razbojnicima predala veću količinu zlatnog nakita.

Zlatarnica je u vlasništvu 48-godišnjeg hrvatskog državljanina.
Zagrebačka policija također je izvijestila da je jučer oko 19,45
sati opljačkana Inina benzinska postaja na području Vrbovca, u mjestu Dubrava. Nepoznati maskirani počinitelj, prijeteći pištoljem 54-godišnjem zaposleniku, ušao je u prodajni prostor benzinske postaje i zatražio novac koji mu je zaposlenik u strahu za vlastiti život dao. 

Šteta iznosi 20-tak tisuća kuna, navodi policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene