Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno ubojstvo

Strava na Jarunu: Mladić starijeg muškarca nasmrt isjekao mačetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krvavom obračunu na Jarunu u Zagrebu nakon svađe 21-godišnji mladić mačetom je ubio 41-godišnjeg muškarca u njegovom stanu.

U ulici Bartolići 59 u stanu na Jarunu sinoć iza 21 sat došlo je do verbalnog, a potom i do fizičkog obračuna između 21-godišnjeg Bruna D. i 41-godišnjeg Miljena V. Tijekom sukoba, kako se pretpostavlja, mlađi je muškarac mačetom, koja je navodno visjela na zidu, zatukao starijeg. Iako je po dolasku Hitne pomoći još pokazivao znakove života, preminuo je ubrzo nakon dolaska u bolnicu 'Sveti Duh' od više posjekotina i ubodnih rana. 

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Mladić se nakon zločina ponašao rastrojeno, lutao je i trčao stubištem šireći krv posvuda te je prevezen u Psihijatrijsku bolnicu 'Sveti Ivan' u Jankomiru. Navodno je policiji izjavio da ga je Veršić htio seksualno iskoristiti. Sam je zadobio lakše ozljede po rukama, zbog čega je prethodno obrađen u Klinici za traumatologiju. Poznati poduzetnik, Miljen Veršić, ostao je u stanu ležati u lokvi krvi do dolaska Hitne pomoći. 

Svi detalji i motivi zločina još nisu poznati, no prema neslužbenim informacijama navodno se radilo o svađi vezanoj uz homoseksualni odnos. Policija te neslužbene informacije ne želi komentirati dok ne završi istraga, a susjedi kažu kako su Veršića često posjećivali muškarci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene