Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren je

Zagreb: Djevojku (19) prisilio na prostituciju, oduprla se i preselila pa došao i na novu adresu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija 46-godišnjaka sumnjiči za prostituciju, dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Zagrebačka policija provela je krim istraživanje nad 46-godišnjim muškarcem kojeg sumnjiče za prostituciju, dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

Sumnja se da je u kovozu 2013. godine uz prijetnju smrću i fizičkim napadima prisilio 19-godišnjakinju na prostituciju. Djevojka mu se odlučila oduprijeti i nakon tjedan dana promijenila je adresu stanovanja.

Imala je 14 godina: 'Skinuo se i rekao da ga podsjećam na njegovu unuku'

Osumnjičeni je 22. travnja ove godine došao na njenu novu adresu i fizički napao nju i mladića (22) te je ponovno pokušao prisiliti na prostituciju.

Četiri dana kasnije djevojku, 22-godišnjaka i 45-godišnjaka zatekao je na ulici. Mladića (22) namjerno je udario automobilom, srušio ga na tlo i onda udarao po tijelu.

Policija je kod osumnjičeng pronašla šest detonatorskih kapsli i dva štapina. Nakon provedenog krim istraživanja predan je pritvrskom nazorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće, izvijestila je policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene