Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća u Zadru

U Zadru auto naletio na djevojčicu: "Sve je bilo puno krvi, letjela je 2-3 metra ispred nas"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 20 sati u Zagrebačkoj ulici u Zadru u blizini Trgovačkog centra Supernova na izlazu iz grada, teško je ozlijeđena 13-godišnja djevojčica iz Zadra.

Prema izjavama očevidaca, djevojčica je sa slušalicama na ušima zakoračila na kolnik sa zelenog otoka na sredini ceste kada je na nju automobilom naletjela vozačica automobila imotskih registracija, piše Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

"Djevojčica je letjela dva ili tri metra ispred nas i udarila glavom o kolnik. Sve je bilo puno krvi. Srećom je nije zahvatio još koji automobil. Istrčali smo iz automobila kako bi joj pomogli. Bila je pri svijesti, ali u stanju šoka. Odmah smo nazvali Hitnu pomoć", kazali su očevici prometne nesreće.

Na mjestu nesreće obavljen je policijski očevid, a djevojčica je kolima Hitne pomoći prebačena u zadarsku Opću bolnicu.

Iz Policijske uprave Zadarske u četvrtak ujutro su nam potvrdili da je automobilom upravljala žena dok je djevojčica prelazila jednosmjernu cestu. Djevojčica je zadobila teške tjelesne ozljede i još uvijek se nalazi u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene