Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukovar: 6 osoba privedeno zbog napada na Učenički dom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dosad na kriminalističku obradu u vezi s napadom na Učenički dom u Vukovaru privela 6 osoba, od kojih je za jednu utvrđeno da je bejzbol palicom razbijala stakla na Učenikom domu, izjavio je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslav Janić.

Za tu osobu utvrđeno je da je počinio kazneno djelo oštećenja i uništenja tuđe stvari, a za četiri osobe utvrđeno da su narušavale javni red i mir, rekao je Janić.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

"Tijekom obrade cijeloga slučaja djelatnici policije obavili su tri očevida, 20 obavijesnih razgovora, izvršeno je osam prepoznavanja, tri pretrage stana kao i pretraga jednog osobnog automobila", rekao je Janić.

U napadu na Učenički dom u Vukovaru, u Ulici kralja Zvonimira 1, do kojega je došlo u četvrtak 20-tak minuta poslije ponoći, sudjelovala je skupina mlađih osoba maskiranih kapama, kapuljačama i šalovima. U napadu su drvenim palicama i ciglama razbili 20 stakala na devet prozora i ulaznim vratima te vrijeđali i psovali Republiku Hrvatsku, pokojnog predsjednika dr. Franju Tuđmana i 70-tak korisnika Učeničkog doma.

Kriminalistička obrada slučaja napada na Učenički dom nastavlja se u cilju identifikacije preostalih počinitelja, kazao je Janić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene