Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Isključen iz prometa

Vozio s 3,17 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik osječko-baranjske Policijske uprave (PU) u Laslovu je zatekao vozača koji je osobnim automobilom upravljao s 3,17 promila alkohola u krvi, izvijestila je danas ova PU.

Policajac na motociklu jučer oko 17,20 sati u Laslovu zatekao je 42-godišnjeg vozača iz toga mjesta kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola i koji je oduzeo prednost drugom vozilu prilikom skretanja i nije uočio znakove policajca koji ga ja zaustavljao.

Vozač je isključen iz prometa, a protiv njega slijedi optužni prijedlog osječkom Prekršajnom sudu, s novčanom kaznom od 11.800 kuna i oduzimanjem vozačke dozvole na 12 mjeseci. Vozač do sada nije bio evidentiran za takve prekršaje.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene