Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Jastrebarskom

Vozaču pozlilo prije nesreće?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema zadnjim neslužbenim informacijama o tragičnoj prometnoj nesreći u Jastrebarskom, taksist koji je nesreću izazvao ne pije, pa se pretpostavlja kako mu je pozlilo tijekom vožnje.

Inače, vijest je primio jako loše, a zbog slomljene obje noge i desne ruke nalazi se na liječenju u bolnici. Na prosvjedu protiv divljanja na cestama u Jastrebarskom se jučer okupilo 1.500 građana. Liječnici se i dalje bore za život mladića koji je također nastradao u nesreći.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u improviziranom laboratoriju kod Jastrebarskog - 1 Kod Jastrebarskog U improviziranom laboratoriju uzgajao marihuanu, policija zaplijenila stabljike i tek nikle biljke Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Mercedes izletio na nogostup i pokosio dva pješaka

>> Mercedes izletio na nogostup i pokosio dva pješaka

'Mi smo njemu morali reći da je djevojka poginula da ne bi to saznao od nekog drugog. Prve riječi su mu bile - bolje bi bilo da sam ja ili da smo zajedno. Vi možete misliti kako je meni kao majci bilo kad je meni moj sin rekao - mama kupi joj najljepši vijenac koji ima', rekla je Sanja Sertić, majka ozlijeđenog Hrvoja.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene